Κίνα Torsion φρένο Τύπου φραγμών κατασκευαστής

Anhui Aoxuan Heavy Industry Machine Co., Ltd.

"Πρώτα η ποιότητα! Πρώτα ο πελάτης! Πρώτα η ειλικρίνεια!"

Η Aoxuan CNC όχι μόνο είναι ο κατασκευαστής Press Brake, Shearing Machine, Laser Cutting Machine, Punching Machine, αλλά παρέχει επίσης λύσεις αυτοματισμού λαμαρίνας!

Ειδήσεις

April 9, 2021

Δραστηριότητες χτισίματος ομάδας: Το cWho «ζωντανός» στο τέλος; - Cosplay της αντίθετης απεργίας

Δραστηριότητες χτισίματος ομάδας: ποιος «ζωντανός» στο τέλος; - Cosplay της αντίθετης απεργίας

 

Το Cosplay της αντίθετης απεργίας είναι ένα είδος στρατιωτικού υπαίθριου παιχνιδιού προσομοίωσης για τους ανθρώπους που όπως το στρατιωτικό και υπαίθριο αθλητισμό. Η χρησιμοποίηση μιμήθηκε τον τακτικό προωθητή παιχνιδιών (σφαίρα του BB, σφαίρα νερού, paintball, λέιζερ και άλλα είδη εξοπλισμού αντι-προωθητών), φορώντας τον τακτικό εξοπλισμό, καθώς επίσης και οι διάφορες μορφές των στρατιωτικών στολών, προστατευτικό εργαλείο, για να διευθύνουν τη μιμούμενη στρατιωτική κατάρτιση αγώνα είναι ένα παιχνίδι, είναι επίσης το διεθνές δημοφιλές wargame αέρα (παιχνίδι τομέων).

Το Cosplay της αντίθετης απεργίας είναι ένα είδος έντονης και συναρπαστικής ψυχαγωγικής δραστηριότητας. Άρχισε στην Κίνα το 1998 και είναι δημοφιλές με τους ενθουσιώδες πολεμικών παιχνιδιών για πολλά χρόνια τώρα. Χρησιμοποιείται τώρα στην ψυχαγωγία χτισίματος ομάδας και τη στρατιωτική ψυχαγωγία ενθουσιωδών και άλλους τομείς, με περίπου 17 εκατομμύριο παίκτες.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δραστηριότητες χτισίματος ομάδας: Το cWho «ζωντανός» στο τέλος; - Cosplay της αντίθετης απεργίας  0

 

Η βαριά Co. μηχανών βιομηχανίας Aoxuan Anhui, ΕΠΕ κράτησε μια δραστηριότητα ομάδα-οικοδόμησης για τα τμήματα πωλήσεων -- Cosplay της αντίθετης απεργίας στις 19 Μαΐου, προκειμένου να ανταμειφθεί η σκληρή δουλειά των υπαλλήλων κατά τους τελευταίους μήνες, να χαλαρωθεί η πίεση των υπαλλήλων, και να εναρμονιστεί η σχέση μεταξύ των υπαλλήλων και των προϊσταμένων τους (μερικοί υπάλληλοι δεν συμμετείχαν στη δραστηριότητα λόγω των προσωπικών λόγων).

Στοιχεία επικοινωνίας