Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Το φεστιβάλ βαρκών δράκων έρχεται
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-199-6537-9478
Επαφή τώρα

Το φεστιβάλ βαρκών δράκων έρχεται

2019-06-07

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Το φεστιβάλ βαρκών δράκων έρχεται

Το φεστιβάλ βαρκών δράκων έρχεται στις 7 Ιουνίου 2019.

 

Ημερομηνία: η πέμπτη ημέρα του πέμπτου σεληνιακού μήνα

Προέλευση: Το φεστιβάλ βαρκών δράκων είναι ένα παραδοσιακό πολιτιστικό φεστιβάλ δημοφιλές στην Κίνα και άλλες χώρες στον πολιτιστικό κύκλο των κινεζικών χαρακτήρων.

Το φεστιβάλ βαρκών δράκων δημιουργήθηκε στην Κίνα, και έγινε αρχικά ως φεστιβάλ της θυσίας τοτέμ για τις φυλές λατρείας τοτέμ δράκων στην αρχαία περιοχή baiyue (ο μέσος και ο χαμηλότερος φθάνει του ποταμού Yangtze και της νότιας ζώνης). Φεστιβάλ βαρκών δράκων και το φεστιβάλ ανοίξεων, τάφος-σκουπίζοντας ημέρα, φεστιβάλ μέσος-φθινοπώρου και γνωστός ως κινεζικά τέσσερα παραδοσιακά φεστιβάλ han.

 

Δραστηριότητες: φυλή βαρκών δράκων, φεστιβάλ βαρκών δράκων που τρώει το zongzi, κρεμώντας mugwort calamus το φεστιβάλ activities~

 

Από το 2008, το φεστιβάλ βαρκών δράκων έχει απαριθμηθεί ως νομικές διακοπές της Κίνας.

Το Μάιο του 2006, το κινεζικό Συμβούλιο του Κράτους το απαρίθμησε στην πρώτη batch εθνικού άυλου καταλόγου πολιτισμικών κληρονομιών.

Το Σεπτέμβριο του 2009, η εκπαιδευτική, επιστημονική και πολιτιστική οργάνωση Ηνωμένων Εθνών (ΟΥΝΕΣΚΟ) τυπικά θεώρησε και ενέκρινε το κινεζικό φεστιβάλ βαρκών δράκων ως κόσμο άυλη πολιτισμική κληρονομιά, που κάνει την το πρώτο κινεζικό φεστιβάλ που περιλαμβάνεται στον κατάλογο παγκόσμιων άυλο πολιτισμικών κληρονομιών.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Υδραυλικό CNC φρένο Τύπου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2023 aoxuancnc.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.