Να στείλετε μήνυμα
Πολιτική μυστικότητας

Σπίτι

>

Anhui Aoxuan Heavy Industry Machine Co., Ltd. Πολιτική μυστικότητας

Πολιτική μυστικότητας

Πολιτική μυστικότητας

Το Διαδίκτυο είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο. Έχει τη δύναμη να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ζούμε και Aoxuanzg αναγνωρίζει αυτήν την δυνατότητα. Για μας, είναι σημαντικό να βοηθήσουν οι χρήστες και τα μέλη μας να προστατεύσουν τη μυστικότητά τους εκμεταλλευμένος όλα τα οφέλη που το Διαδίκτυο πρέπει να προσφέρει.

Η «πολιτική μυστικότητάς μας» ισχύει για όλους τους χρήστες του Ίντερνετ μας και είναι ένα συμπλήρωμα όρους Aoxuanzg στους «της χρήσης.» Για να προστατεύσει τη μυστικότητά σας, Aoxuanzg εμμένει στις διάφορες αρχές σύμφωνα με τις σφαιρικές πρακτικές σχετικά με την προστασία των ηλεκτρονικών εγγράφων των πελατών της ιδιωτικότητας και. Συστήνουμε ότι διαβάζετε την πολιτική για την εμπιστευτικότητα των ηλεκτρονικών εγγράφων προσεκτικά και τακτικά. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν σε αυτήν την πολιτική, δεδομένου ότι Aoxuanzg διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, να προσθέσει και να βελτιωθεί η πολιτική μυστικότητάς του.

Προσωπική πληροφορία

ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ, καμία προσωπική πληροφορία δεν μπορεί να απαιτηθεί και να συλλεχθεί στο Aoxuancnc.com.

Κατά γενικό κανόνα, η προσωπική πληροφορία ζητούμενη είναι το πλήρες όνομα σας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ο ταχυδρομικός κώδικας, που απαιτείται για να δημιουργήσει μια ταυτότητα όταν καταχωρείτε στο Aoxuancnc.com και επιτρέπετε σε μας για να προσφέρετε εσείς προσάρμοσε τις υπηρεσίες που εκπληρώνουν τους στόχους σας. Όλες οι προσωπικές οικονομικές πληροφορίες σας ρυθμίζονται από PayPal σύμφωνα με τους όρους χρήσης της. Μόνο η προσωπική πληροφορία σας, όπως η συσκευασία που αγοράζονται, το ποσό αγορών, και πρώτα και τα επώνυμα, διαβιβάζεται σε μας από PayPal χρησιμοποιώντας το ασφαλές στρώμα υποδοχών (SSL) για να επιτρέψει σε μας για να παραγάγει το τιμολόγιό σας.

Χρησιμοποιούμε τη προσωπική πληροφορία σας πρώτιστα:

Προσδιορίστε τις καλύτερες ευκαιρίες εργασίας και σας στείλετε το πιό σχετικό CVs.

Διευκολύνετε σας να βρείς και να λάβεις την ταχυδρόμηση εργασίας, τις υπηρεσίες και τις πληροφορίες.

Το καταστήστε απλό να χρησιμοποιήσει το Aoxuancnc.com επειδή δεν θα ειναι απαραίτητο να εισαγάγετε τις πληροφορίες σας μόλις συνδεθείτε.

Σας ενημερώστε για την επιμορφωμένη ταχυδρόμηση εργασίας και τις νέες υπηρεσίες Aoxuanzg.

Επαφή εσείς:

- μετά από μια αλλαγή στο σχεδιάγραμμά σας

- για να κλείσει τον απολογισμό σας μετά από αίτημά σας.

Επιτρέψτε σε σας για να ολοκληρώσετε μια συναλλαγή όταν αγοράζετε μια υπηρεσία.

Επιτρέψτε σε σας για να συμμετέχετε στις έρευνες ή τους διαγωνισμούς.

Για να επιτρέψουν σε σας για να εκτελέσει εύκολα τους ελέγχους ιστορικού και τις αξιολογήσεις της προσωπικότητας.

Εγγραφή και προστασία κωδικού πρόσβασης

Μόλις καταχωρήσετε στο Aoxuancnc.com, θα λάβετε ένα μήνυμα στο inbox σας που επιβεβαιώνει την εγγραφή σας. Για να ενεργοποιήσετε τον απολογισμό σας, πρέπει να χτυπήσετε στη σύνδεση σε αυτό το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή αντίγραφο/την κόλλα αυτό στο φραγμό διευθύνσεων της μηχανής αναζήτησης Διαδικτύου σας, ο οποίος θα σας επαναπροσανατολίσει αυτόματα στον ιστοχώρο μας. Σε καμία περίπτωση, θα επιβεβαιώσουμε τον κωδικό πρόσβασής σας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Εάν λαμβάνετε ένα μήνυμα αυτής της φύσης, μην απαντήστε για την προστασία σας, όπως αυτό το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μπόρεσε να είναι μια προσπάθεια. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο της εμπιστευτικότητας της προσωπικής πληροφορίας σας που διανέμεται από σας ή από τους τρίτους μέσω άλλων ιστοσελίδων.

Συγκατάθεση

Εάν επιλέγετε να μην καταχωρήσετε ή να μην παρέχετε τη προσωπική πληροφορία, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Aoxuancnc.com. Εντούτοις, δεν θα είστε σε θέση να έχετε πρόσβαση στις περιοχές που απαιτούν την εγγραφή.

Προσωπική πληροφορία στο πρόγραμμα σπουδών σας - ζωή

Κατά την ταχυδρόμηση του σε απευθείας σύνδεση προγράμματος σπουδών σας - ζωή (βιογραφικό σημείωμα) στο Aoxuancnc.com, απαιτούμε τον αριθμό τηλεφώνου σας εκτός από τις υποχρεωτικές πληροφορίες που υποδεικνύονται. Η πρόσθετη προσωπική πληροφορία που περιλαμβάνεται στο σε απευθείας σύνδεση βιογραφικό σημείωμά σας χρησιμεύει να περιγράψει τις δεξιότητες, τις προτιμήσεις σας εμπειρίας και εργασίας. Δεν είναι απαραίτητο να υποδειχθεί στο σε απευθείας σύνδεση βιογραφικό σημείωμά σας ορισμένοι εμπιστευτικός και η προσωπική πληροφορία για τη ιδιωτική ζωή, πολιτικός ή τη θρησκευτική πίστη ή το έθνος σας.

Το σε απευθείας σύνδεση βιογραφικό σημείωμά σας επιτρέπει σε σας για να λάβει τις ταχυδρομήσεις εργασίας μόνο εάν επιτρέπετε στους εργοδότες και recruiters για να έχετε πρόσβαση στο βιογραφικό σημείωμά σας. Το Aoxuanzg έχει καθορίσει τα ακριβή μέτρα ασφάλειας και προστατεύει αυστηρά τη μυστικότητα της προσωπικής πληροφορίας και των σεβασμών σας πώς επιλέγετε αυτές τις πληροφορίες που χρησιμοποιούνται. Προστατεύουμε προσεκτικά τα στοιχεία σας από οποιαδήποτε απώλεια, ακατάλληλη χρήση, αναρμόδια πρόσβαση ή κοινοποίηση, τροποποίηση ή καταστροφή. Αν και η τράπεζα βιογραφικού σημειώματός μας μπορεί να προσεγγιστεί απλώς από τους χρήστες που καταβάλλουν τα δίδακτρα εγγραφής, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ή να κρατηθούμε υπεύθυνοι για τη συμπεριφορά ενός τρίτου.

Μπορείτε να αφαιρέσετε το σε απευθείας σύνδεση βιογραφικό σημείωμά σας από το Aoxuanzg.com ανά πάσα στιγμή. Η προσωπική πληροφορία σας θα παραμείνει αποθηκευμένη στους κεντρικούς υπολογιστές μας για μια ορισμένη χρονική περίοδο σε περίπτωση που αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας πάλι, ή για την προστασία μας σε περίπτωση προσφυγής στο δικαστήριο.

Κατά είσοδο της προσωπικής πληροφορίας σας, την είστε ελεύθεροι να απαντήσετε ή να αγνοήσετε στους τομείς χαρακτηρίσατε «προαιρετικό.» Εντούτοις, οι τομείς χαρακτήρισαν «προαιρετικό» που δεν έχει ολοκληρωθεί θα μπορούσε να περιορίσει τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες διαθέσιμες σε σας.

Πρόσβαση στη προσωπική πληροφορία σας

Έχουμε παράσχει τα μέσα για την ακρίβεια της προσωπικής πληροφορίας σας. Θα έχετε την επιλογή ή αυτές τις πληροφορίες ανά πάσα στιγμή από το εικονικό γραφείο σας. Ιδίως:

Μπορείτε να δείτε, να τροποποιήσετε ή να ενημερώσετε τη προσωπική πληροφορία παρεχόμενη ήδη.

Μπορείτε να καταχωρήσετε. Μόλις καταχωρήσετε, δεν θα πρέπει πλέον να παρέχετε σε μας τις πληροφορίες σας. Οι πληροφορίες σας θα σας συνοδεύσουν οπουδήποτε πηγαίνετε στο Aoxuanzg.com.

Ασφάλεια

Το PayPal εγγυάται την ασφάλεια των συναλλαγών ηλεκτρονικού εμπορίου σας σύμφωνα με τους όρους χρήσης τους για όλες τις συναλλαγές που γίνονται χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα ή οποιαδήποτε άλληδήποτε μέθοδο. Θα απαιτηθείτε για να χρησιμοποιήσετε έναν διακοσοπενηνταεξάμπιτο κρυπτογραφημένο κωδικό πρόσβασης όποτε επιθυμείτε να έχετε πρόσβαση στις πληροφορίες στον προσωπικό απολογισμό σας.

Η προσωπική πληροφορία σας δεν θα μοιραστεί ποτέ με άλλους χρήστες χωρίς ρητή έγκρισή σας, εκτός από υπό τους όρους που ορίζονται κατωτέρω στην παράγραφο «χρήση της προσωπικής πληροφορίας.» Η επιχείρησή μας αποθηκεύει τα στοιχεία όσον αφορά έναν κεντρικό υπολογιστή περιορίζω-πρόσβασης που προστατεύεται από έναν κωδικό πρόσβασης. Οι πληροφορίες σας αποθηκεύονται ή υποβάλλονται σε επεξεργασία όπου Aoxuanzg, οι αντιπρόσωποι, οι πράκτορες και οι υπάλληλοί του βρίσκονται.

Έχετε επίσης έναν σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στην προστασία της προσωπικής πληροφορίας σας. Κανένας δεν μπορεί να δει ή να τροποποιήσει τη προσωπική πληροφορία σας χωρίς το όνομα και κωδικό πρόσβασης χρηστών σας. Είναι επομένως σημαντικό να κρατηθούν αυτές οι πληροφορίες εμπιστευτικές. Το Aoxuanzg δεν μπορεί να κρατηθεί υπεύθυνο για τις πιθανές ζημίες που προκαλούνται από την κοινοποίηση των πληροφοριών που διαβιβάζεται μέσω του Διαδικτύου, δεδομένου ότι είναι αδύνατο να εγγυηθεί η απόλυτη ασφάλεια. Παρακαλώ να είστε άγρυπνος.

Μήνυμα για τους γονείς

Αγαπητοί γονείς και φύλακες: θέλουμε να σας βοηθήσουμε να προστατεύσετε την ιδιωτικότητα του παιδιού σας. Συστήνουμε ότι παρουσιάζετε παιδιά σας πώς ακίνδυνα και υπεύθυνα χρησιμοποιείτε τη προσωπική πληροφορία τους κατά το χρησιμοποίηση του Διαδικτύου.

Ο ιστοχώρος του Aoxuancnc.com του Aoxuanzg δεν προορίζεται για τα παιδιά κάτω από 18 ηλικίες. Εντούτοις, δεν είναι απαγορευμένο για τους εφήβους για να καταχωρήσει και να ταχυδρομήσει το βιογραφικό σημείωμά τους. Εάν έχετε τις ανησυχίες για το γεγονός ότι τα παιδιά ή οι έφηβοί σας παρέχουν στη προσωπική πληροφορία στο διαδίκτυο τη συγκατάθεσή σας, πρέπει να παρέχετε σε τους όλες τις απαραίτητες συμβουλές ασφάλειας και τις άκρες έτσι ώστε προστατεύονται από την απάτη, την παρενόχληση ή τα εγκλήματα που θα μπορούσαν να εμφανιστούν λόγω μιας την έλλειψης επαγρύπνησης κατά χρησιμοποίηση του Διαδικτύου. Εάν είστε θύμα της απάτης με οποιαδήποτε μορφή, είναι η ευθύνη σας να εκθέσετε το γεγονός στην αστυνομία.

Μπισκότα

Όταν καταχωρείτε, δημιουργούμε το σχεδιάγραμμά σας με την ανάθεση σας ενός μοναδικού προσωπικού αριθμού αναγνώρισης, ο οποίος στέλνεται έπειτα στο σκληρό δίσκο σας υπό μορφή αβλαβούς μπισκότου. Από τότε και στο εξής, μπορείτε εύκολα να πλοηγήσετε στο Aoxuancnc.com και περιορισμένες τις επίσκεψη περιοχές πρόσβασης της περιοχής χωρίς να συμπληρώσετε μια μορφή με τις πληροφορίες που έχετε παράσχει ήδη.

Τα μπισκότα γίνονται αποδεκτά από προεπιλογή στη μηχανή αναζήτησης σας, όχι στον ιστοχώρο μας. Ένα μπισκότο είναι ένα είδος οργάνου ελέγχου που δεν αποκαλύπτει την ταυτότητα του χρήστη. Οι πληροφορίες καταστημάτων μπισκότων προσωρινά ή μόνιμα για το σκληρό δίσκο σας, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας και του χρόνου εσείς συμβουλεύθηκαν μια από τις υπηρεσίες ή/και τις πληροφορίες μας, και μας ειδοποιούν για τις προτιμήσεις σας, υπό τον όρο ότι τον έχετε καταχωρήσει ήδη. Τα μπισκότα μας λένε πόσο συχνά την επίσκεψη χρηστών ο ιστοχώρος μας. Μια ανάλυση των μπισκότων επιτρέπει σε μας για να βελτιώσει την αποδοτικότητα των αναζητήσεών σας και για να προσανατολίσει τις στοχοθετημένες πληροφορίες βασισμένες στις επιλογές και τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να αρνηθείτε τα μπισκότα με την αλλαγή των παραμέτρων της μηχανής αναζήτησης σας. Εντούτοις, η άρνηση των μπισκότων μειώνει την πρόσβαση στο περιεχόμενο στον ιστοχώρο μας και θα σας αποτρέψει από να ωφεληθεί από όλες τις υπηρεσίες διαθέσιμες στον ιστοχώρο μας.

Παράμετροι χρήστη

Όπως προηγουμένως αναφέρεται, όλοι οι εγγραμμένοι χρήστες έχουν ένα μοναδικό σχεδιάγραμμα. Κάθε σχεδιάγραμμα αποδίδεται έναν μοναδικό προσωπικό αριθμό αναγνώρισης, ο οποίος επιτρέπει σε μας για να εξασφαλίσει ότι μόνο έχετε πρόσβαση στο σχεδιάγραμμά σας.

Χρήση της προσωπικής πληροφορίας

Το Aoxuanzg μπορεί να αποκαλύψει τη προσωπική πληροφορία σας χωρίς προγενέστερη προειδοποίηση α) εάν ο νόμος την απαιτεί ή καλόπιστα την κρίνει το απαραίτητο β) για να προστατεύσει και να υπερασπίσει τα δικαιώματα ή την ιδιοκτησία Aoxuanzg, συμπεριλαμβανομένων των διοικητών της, τους πράκτορες υπαλλήλων και ιστοσελίδων και το γ) για να αποκριθεί σε μια επείγουσα κατάσταση για να εξασφαλίσει την προσωπική ασφάλεια των επισκεπτών Aoxuanzg και του κοινού.

Σε περίπτωση που Aoxuanzg αποτελεί το αντικείμενο μιας πώλησης, μιας μεταφοράς ή μιας συγχώνευσης με άλλες επιχειρήσεις, επιτρέπετε σε μας για να μοιραστείτε και να επεξεργαστείτε τη προσωπική πληροφορία σας για να εξασφαλίσετε την κατάλληλη λειτουργία των διαδικασιών χωρίς αναστολή των υπηρεσιών. Το Aoxuanzg δεσμεύει στην πληροφόρηση σας εντός μιας λογικής χρονικής περιόδου με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εάν εμφανιστεί ένα τέτοιο γεγονός. Εντούτοις, οποιεσδήποτε αντιρρήσεις από τη μεριά σας όσον αφορά τη μεταφορά των προσωπικών στοιχείων σας στους τρίτους πρέπει να επικοινωνήσουν με την επαφή των εξυπηρετήσεων πελατών. Παρακαλώ δείξτε «ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙΤΕ» στην υπαγόμενη επιγραφή.

Εφαρμογή

Εάν για οποιοδήποτε λόγο κρίνετε ότι Aoxuanzg δεν έχει τηρήσει τις αρχές του, παρακαλώ μας ενημερώστε με την επαφή των εξυπηρετήσεων πελατών. Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να προσδιορίσουμε και να διορθώσουμε το πρόβλημα εντός μιας λογικής χρονικής περιόδου. Παρακαλώ δείξτε τη «προστασία μυστικότητας» στην υπαγόμενη επιγραφή.

Μας ελάτε σε επαφή με

Aoxuanzg ανώνυμο.

Τηλέφωνο: 0086-0553-7567909

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το service@aoxuancnc.com

Η ομάδα Aoxuanzg πρόκειται εκεί να βοηθήσει να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας. Επιθυμούμε να εξασφαλίσουμε ότι η μυστικότητά σας γίνεται σεβόμενη και ότι είστε ενημερωμένος χρήστης του Ίντερνετ. Καλωσορίστε σε Aoxuancnc.com

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Υδραυλικό CNC φρένο Τύπου Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2021-2023 aoxuancnc.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.